Kurser

På Höglandets Padelcenter erbjuder vi kurser till såväl nybörjare som till den som vill utveckla sitt padelspel. Vi genomför kurser med jämna mellanrum och du hittar all information om våra pågående och kommande kurser på denna sidan. Vill du inte träna i grupp kan du passa på att vässa ditt spel lite extra genom att boka ett PT-pass med någon av våra instruktörer Henrik Angel & Mats Hafström.

Läs mer om våra kurser nedan via knapparna eller scrolla ned på sidan.

Kurser

Kurser

Anmäl dig- Grundkurs del 1 & Grundkurs del 2

Den 11 april drar Grundkurs del 1 och Grundkurs del 2 igång igen, det ser vi såå mycket fram emot!   Grundkurs del 1 Denna kurs passar dig som vill lära dig grunderna inom padeln. - Kursen kommer gå på måndagar klockan 19-20. - 5 tillfällen med start den 11/4...

Läs mer

Kurser

Anmäl dig till höstens kurser!

Nu är det kursdags på Höglandets Padelcenter. Du kan anmäla dig till antingen en nybörjarkurs eller en fortsättningskurs! Båda kurserna hålls av våra duktiga tränare Henrik Angel & Mats Hafström. Nybörjarkursen drar i gång söndagen den 26/9 och har ett sista...

Läs mer

Kurser

Nybörjarkurser HT20

Uppdatering 17/1-2021 Nybörjarkurserna har sedan en tid tillbaka varit pausade och kommer fortsätta att vara det framöver, som läget är idag kan det i värsta fall ta månader innan start igen. Vi kommer att hålla er uppdaterade via våra sociala medier, mejl samt...

Läs mer

Kurser

Gruppträning & PT-pass med Rasmus

Vecka 26 håller Rasmus Eriksson i gruppträning hos oss på Höglandets Padelcenter. Vecka 24-27 håller han även i PT-pass för de som önskar. Rasmus har jobbat som padeltränare i 3,5 år och har som padelspelare varit rankad som topp 25 i Sverige. Gruppträningarna...

Läs mer

Henrik har gått följande utbildningar:
”Grundtränarutbildning” med Martin Sjöqvist.

”Padel Coach- Base” med PRIO ACADEMY. 

Kontaktuppgifter Henrik: 070-576 58 72 alternativt Piggpadel@gmail.com.

PT-pass

Tillsammans med vår instruktör Henrik Angel har du chansen att utveckla ditt padelspel hos oss på Höglandets Padelcenter. PT-passen anpassas utefter vilken nivå du är på och kan utformas efter dina egna önskemål. Det finns även möjlighet till att skräddarsy egna gruppass.  
Passen går att boka för 1-4 personer per gång.

Du kan läsa mer om Henrik och hans kontaktuppgifter under ”kontakta oss”.

Har du frågor eller funderingar angående PT-passen kan du fylla i kontaktformuläret här nedan så kommer du direkt till oss på HPC. Beroende på ärende kan vi ibland skicka vidare ditt meddelande till den person som bäst kan svara på dina frågor.

5 + 7 =

Gästtränare

Martin Sjöqvist och Stefan Wilson kommer med jämna mellanrum till oss på Höglandets Padelcenter och kör PT-pass. När ett nytt tillfälle ges för bokning av någon av dessa tränare meddelas detta via våra sociala medier samt under ”Kommande” högre upp på denna sida. Nedan följer en kort presentation av Martin och Stefan:

Martin Sjöqvist är en före detta professionell tennisspelare som upptäckte padeln i Spanien för ett antal år sedan. Efter detta blev han helt biten vid sporten. Han har tagit sin tränarutbildning i Palma, Spanien, och tävlar även själv på nationell nivå i Sverige. För mer information om Martin besök hans instagramkonto @sjoqvistpadel. 

Stefan Wilson har en bakgrund som squashspelare och har nu spelat och tränat padel i många år. Han har tränat mycket i både Sverige och Spanien och har under de senaste åren varit padeltränare på Padel Arena i Jönköping och Borgholm. 

       

 

Öppettider

Alla dagar 05-24