Anmäl dig till höstens kurser!

Anmäl dig till höstens kurser!

sep 14, 2021

Nu är det kursdags på Höglandets Padelcenter. Du kan anmäla dig till antingen en nybörjarkurs eller en fortsättningskurs! Båda kurserna hålls av våra duktiga tränare Henrik Angel & Mats Hafström.

Nybörjarkursen drar i gång söndagen den 26/9 och har ett sista tillfälle den 24/10. Kursen har alltså 5 tillfällen totalt och går klockan 19.00-20.00 samtliga tillfällen. Priset är 1000 kronor och kommer betalas via faktura. Antalet platser är begränsade, det är alltså först till kvarn som gäller.

Tryck här för att anmäla dig till nybörjarkursen.

Fortsättningskursenär till för dig som vill ta nästa steg i din padelutveckling. Kanske har du redan gått nybörjarkursen hos oss, eller så har du lärt dig grunderna själv. Oavsett passar denna kurs dig som redan kan grunderna och vill lära dig mer.

Fortsättningskursen drar i gång måndagen den 27/9 och har ett sista tillfälle den 25/10. Kursen har alltså 5 tillfällen totalt och går klockan 21.00-22.00 samtliga tillfällen. Priset är 1250 kronor och kommer betalas via faktura. Antalet platser är begränsade, det är alltså först till kvarn som gäller.

Tryck här för att anmäla dig till fortsättningskursen.

Vid frågor är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss, förslagsvis via vår mejl info@hoglandetspadelcenter.se. Vid frågor kring fakturering och annan ekonomi kontakta ekonomi@hoglandetspadelcenter.se.

Vi hoppas vi ses!

 

 

Öppettider

Alla dagar 05-24