HPC Open i Borgholm

HPC Open i Borgholm

maj 8, 2024

Det börjar bli svårt att tänka sig en sommar utan HPC Open i Borgholm, eller hur? Självklart ska turneringen hållas i år igen, och vi är om möjligt ännu mer taggade än innan!

Lite kort information kommer här, ytterligare information kommer vid ett senare skede:

– Kostnad: 750 kronor om du har bokat minst 5 speltider på HPC under våren 2024 eller väljer att boka 3 speltider from 16/4-31/5. Då ska du anmäla dig i den anmälan som heter ”HPC Open i Borgholm 2024- stammis”. Om du ännu inte bokat minst 5 speltider hos oss under våren betalar du 1 000 kronor och anmäler dig i den anmälan som bara heter ”HPC Open i Borgholm 2024”.

– Alla deltagare garanteras 4 timmars spel under fredagen och lördagen. I priset kommer det även ingå en goodiebag, mat, dryck samt underhållning under lördagkvällens tillhörande fest. Givetvis utlovas också priser i samband med turneringen.

– Antalet platser är begränsade.

Anmälan sker via Matchi. https://www.matchi.se/facilities/hoglandetpadel

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24