Seriespel höst 2022

Seriespel höst 2022

aug 6, 2022

Nu kan ni anmäla er till höstens seriespel! Vi säger som vi gjorde sist; anmäl er, spela padel, häng i hallen och lär känna nya padelkompisar på vägen.

Ni kan anmäla er till både dam-, herr- och mixklasser och anmälan till seriespelet gäller alla, även de som var med och spelade omgången innan. Det räcker med att en spelare från varje lag anmäler sitt lag. Notera dock att det är viktigt att båda personernas uppgifter finns med i anmälan! Om du vill vara med i serien men inte har någon partner att spela med är du varmt välkommen att ta kontakt med oss, om fler är i samma sits kan vi hjälpa till att matcha ihop er.

Lag från förra serieomgången kommer placeras i divisioner utefter föregående tabellplacering; kom ni på första eller andra plats flyttas ni upp, kom ni på näst sista eller sista plats flyttas ni ner. Nya lag kommer placeras i lämplig grupp där plats finns och sedan fyllas på nedifrån. I anmälan önskar vi att nya lag anger ungefärlig spelnivå och önskan om division, något lag från förra omgången kan bortse ifrån.

Serien drar måndagen vecka 35, den 29 augusti. När serien avslutas beror sedan på hur många lag varje grupp består utav; vid 8 lag är matcherna schemalagda 7 veckor framåt och sista dag att rapportera resultat är efter 8 veckor. Det innebär att ni har en extra vecka efter sista schemalagda match att boka in egna matcher som ni eventuellt halkat efter med. Det går också jättebra att boka in en eftersläpande match samma vecka som ni redan har en annan seriematch; om ni vill spela flera matcher under samma vecka är det inga problem.

Tanken är att matcherna kommer spelas måndag-torsdag klockan 17–22, men vid behov kan även andra tider nyttjas. Har ni några tider ni önskar att intespela anger ni detta under ”övrigt” i anmälan så tillmötesgår vi detta så gott vi kan. Alla lag har även ett obegränsat antal kostnadsfria matchbyten till valfri dag och tid. Om något enstaka tillfälle inte passar er är det med andra ord bara att flytta den aktuella matchen.

Priset för seriespelet varierar beroende på hur många lag varje grupp består utav. Exempelvis kommer en grupp bestående utav 8 lag kosta 800 kronor per spelare. Vid fler lag kommer priset vara högre och vid färre lag kommer det vara lägre. Tanken är att varje grupp ska bestå utav 6–8 lag. Betalning kommer ske via faktura och kommer om inget annat önskas skickas ut till er via mejl. Vid andra önskemål ska det anges i anmälan. För att faktureringen ska fungera är det viktigt att ni anger era hemadresser under övrigt i anmälan.

Genom att anmäla er till seriespelet godkänner ni villkoren som säger att lag som drar sig ur seriespelet efter att anmälningstiden gått ut får betala en avgift på 100 kronor per lag. Detta är för att minska bortfall av lag under tiden som den nya serieindelningen sätts. Anmäler ni och planerar att genomföra seriespelet innebär detta alltså inget extra för er.

Tryck här för att anmäla dig till damserien, tryck här för att anmäla dig till herrserien och tryck här för att anmäla dig till mixserien. Anmälan är öppen till och med den 21 augusti.

Vid frågor kontakta info@hoglandetspadelcenter.se

Vi ser fram emot padelhösten med er!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24