HPC Open: Gruppspelsinformation dag ett (fredag)

HPC Open: Gruppspelsinformation dag ett (fredag)

jul 11, 2022

Nu kan du hitta vilken grupp du tillhör under fredagen på ligaspel.se. Logga in (du har sedan innan fått ett mejl med ditt lösenord), gå in på ”HPC Open i Borgholm” och välj tabeller. Om du har angett samma mejladress för flera anmälningar har enbart ett mejl med ett lösenord skickats ut. Om du inte vill logga in kan du hitta motsvarande information här. Du kan även se vilken grupp du tillhör via instagram och facebook. Gruppernas speltider ser ut enligt följande:

 

  • Grupp 1, 2 & 10: 09.00 – 10.45
  • Grupp 3, 4 & 11: 10.45 – 12.30
  • Grupp 5, 6 & 12: 12.30 – 14.15
  • Grupp 7, 8 & 13: 14.15 – 16.00
  • Grupp 9, 14 & 15: 16.00 – 18.00

 

Kom gärna i god tid innan din grupp börjar spela, förslagsvis 20 minuter innan din första match. Alla matcher kommer spelas om 21 poäng. Ett slutresultat skulle då exempelvis kunna vara 15 mot 6. Poängen från samtliga matcher summeras sedan och ger en slutgiltig individuell poäng för varje spelare.

 

Alla deltagare i turneringen kommer i samband med sitt gruppspel få en goodiebag med massa roligt innehåll. Dessa hittar du runt sekretariatet. Stort tack till följande sponsorer som hjälp oss att fylla alla goodiebags till er:

 

 

Du har väl inte glömt att du kan använda vår hashtag #hpcborgholm hela helgen när du lägger ut bilder på din instagram? Dessa bilder kommer visas rullande på en skärm under båda dagarna. Här kommer några saker som är bra att veta:

  • Din instagramprofil måste vara öppna för att bilderna ska synas på skärmen.
  • Instastorys syns tyvärr inte på skärmen, men vi vill sååå gärna (!) att du hashtagar oss där också. Vi vill ju inte att någon av dina följare ska missa vad du hittar på för kul i helgen.

 

Har ni frågor kan ni ta dessa med oss på plats på fredag, vi är många som är på arenan hela dagen. Har ni frågor som inte kan vänta är ni däremot självklart välkomna att höra av er till oss innan dess.

 

Vi ses på fredag! #hpcborgholm

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24