Information kring HPC Open i Borgholm den 15-16 juli

Information kring HPC Open i Borgholm den 15-16 juli

jun 28, 2022

Här kommer information om HPC Open i Borgholm. Anmälan till turneringen är fortfarande öppen med ett fåtal platser kvar. Vill du anmäla dig kan du klicka här för herr och här för dam.

Speltiderna ser ut enligt följande:

  • Fredag (15/7): 9-18
  • Lördag (16/7): 9-16

Plats: Padel Arena Borgholm

Alla anmälda deltagare garanteras 2 timmars spel per dag. Matcherna kommer ske i grupper där varje grupp spelar under ett samlat antal timmar, exempelvis klockan 11-13, 13-15 osv.  Detta innebär att du inte behöver vara på arenan hela dagarna utan endast när just din grupp spelar. Om du är intresserad är du däremot givetvis välkommen att närvara turneringens alla timmar och följa de andra gruppernas matcher. Vilken grupp och vilka tider som gäller dig informeras du om på måndag vecka 28, den 11/7.

Lördagens avslutningsceremoni hålls på samma område som turneringen spelas på och kommer bjuda på underhållning, mat och dryck. Ni är välkomna från klockan 18.00 och vid 18.30 serveras maten, se med andra ord till att vara där till dess. Vi hoppas på fint väder och kommer därmed vara ute även på kvällen.

Under turneringens gång kommer du kunna använda vår egen hashtag #hpcborgholm när du lägger ut bilder på instagram. Dessa bilder kommer visas rullande på en skärm under hela helgen. Tränar du inför turneringen får du gärna använda hashtagen också, inte minst för att göra dina motspelare lite extra nervösa 😉

Vi vill även passa på att tacka alla våra fantastiska sponsorer som kommer hjälpa oss att göra helgen ännu bättre! Vi säger stort tack till:

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Vi ser fram emot dessa dagar tillsammans med er och hoppas på mycket trevligt sällskap och bra padelmatcher! #hpcborgholm

 

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24