Vårens seriespelsomgång börjar om 7, 6, 5…

Vårens seriespelsomgång börjar om 7, 6, 5…

apr 4, 2022

Om en vecka, den 11 april, drar vårens seriespel i gång. Vi är så glada att så många vill vara med, båda nya lag och lag som varit med sedan tidigare. Denna omgång har vi även en Mix-serie med igen, det var ett tag sedan sist så det tycker vi känns extra spännande. Nedan följer information om serieomgången.

Alla anmälda spelare har fått ett mejl med en länk, denna följer ni för att logga in på BackhandSmash där ni hittar spelscheman, regler och annat ni behöver veta inför seriens start. Det är viktigt att ni tar del av denna information; läs igenom allt noga! Har du eller din medspelare inte fått något mejl kan mejladressen vara fel i systemet, det är lätt att lösa genom att höra av er till oss på info@hoglandetspadelcenter.se.

Nytt för denna omgång är att ni hittar samtliga serier (Dam, Herr och Mix) under samma sida på BackhandSmash- ”Höglandets Padelcenter Gruppspel”.Detta kommer framför allt göra det lättare för alla er som vill boka om er matchtid då det kommer finnas fler tider att välja mellan. Dessa tider hittar ni under ”Boka” på er användare på BackhandSmash. Varje lag har även ett obegränsat antal kostnadsfria matchbyten till valfri dag och tid om inga utav de ledigställda tiderna som redan finns passar. Om något enstaka matchtillfälle inte passar er finns det med andra ord flera olika möjligheter för att ni ska kunna flytta den aktuella matchen. Samtliga riktlinjer för byte av tider hittar ni på BackhandSmash eller genom att trycka här.

Herrserien består utav 4 divisioner, damserien består utav 3 divisioner och mixserien består utav 1 division, alla med 6–8 lag per division. Spelschemat ligger måndag-torsdag klockan 17–22.Exakt vad som gäller för din grupp ser du på BackhandSmash. Vi hoppas att ni har förståelse för om alla önskemål om matchdagar, tider osv inte har gått att tillgodose fullt ut, men vi har gjort så gott vi har kunnat och vi hoppas att ni blir nöjda.

Priset för medverkande i serien varierar beroende på hur många lag som spelar i de olika divisionerna. Priserna ser ut enligt nedan. Betalning sker via faktura och skickas ut under seriens gång.

  • 6 lag: 600 kronor/spelare.
  • 7 lag: 700 kronor/spelare.
  • 8 lag: 800 kronor/spelare.

 

Tryck här för att komma direkt till spelscheman, tabeller, regler osv.

Stort lycka till med vårens seriespelsomgång!

 

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24