Start av årets första seriespel 2022

Start av årets första seriespel 2022

jan 11, 2022

Nu på måndag, den 17 januari, drar seriespelet i gång igen; första omgången för 2022. Vi är så glada att så många vill vara med, båda nya lag och lag som varit med sedan tidigare. Nedan följer information om serieomgången.

Alla anmälda spelare har fått ett mejl med en länk, denna följer ni för att logga in på BackhandSmash där ni hittar spelscheman, regler och annat ni behöver veta inför seriens start. Det är viktigt att ni tar del av denna information; läs igenom allt noga! Har du eller din medspelare inte fått något mejl kan mejladressen vara fel i systemet, det är lätt att lösa genom att höra av er till oss på info@hoglandetspadelcenter.se.

Nytt för denna omgång är att varje lag har ett obegränsat antal kostnadsfria matchbyten till valfri dag och tid. Om något enstaka tillfälle inte passar er är det med andra ord bara att flytta den aktuella matchen, vi önskar däremot att ni i första hand använder er av de ledigställda tider som finns. Samtliga riktlinjer för byte av tider hittar ni på BackhandSmash.

Herrserien består utav 5 divisioner och damserien består utav 2 divisioner, båda med 6–8 lag per division. Spelschemat ligger måndag-torsdag klockan 17–22.Exakt vad som gäller för din grupp ser du på BackhandSmash. Det har varit många önskemål om speldagar, tider osv och har löst detta så gott vi kan. Vi hoppas däremot att ni har förståelse för om alla önskningar inte har gått att tillgodose fullt ut.

Priset för medverkande i serien varierar beroende på hur många lag som spelar i de olika divisionerna. Priserna ser ut enligt nedan. Betalning sker via faktura och skickas ut under seriens gång.

  • 6 lag: 600 kronor/spelare.
  • 8 lag: 800 kronor/spelare.

 

DAMER! Tryck här för att komma direkt till spelscheman, tabeller, regler osv.

HERRAR! Tryck här för att komma direkt till spelscheman, tabeller, regler osv.

 

I samband med att den nya serieomgången drar igång vill vi även uppmärksamma vinnarna av föregående omgång. Stort grattis säger vi till Hanna Cernea & Anne Johansson, Victoria Rostedt & Anna Rostedt, Linn Åhman & Ingela Klasson, Henrik Angel & Markus Bromander, Rebaz Muhammed & Antonio Crnoja, Stefan Rooth & Daniel Nors, Kristoffer Wirlin & Daniel Holst, Markus Carlsson & Daniel Johansson samt Mikael Eriksson & Ulf Classon!

Stort lycka till med årets första serieomgång!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24