Nu drar serien igång!

Nu drar serien igång!

okt 21, 2021

Nu på måndag, den 25 oktober, drar seriespelet igång igen. Vi är så glada att så många vill vara med, båda nya lag och lag som varit med sedan tidigare. Nedan följer information om serieomgången.

Alla anmälda spelare har fått ett mejl med en länk, denna följer ni för att logga in på BackhandSmash där ni hittar spelscheman, regler och annat ni behöver veta inför seriens start. Det är viktigt att ni tar del av denna information; läs igenom allt noga! Har du eller din medspelare inte fått något mejl kan mejladressen vara fel i systemet, det är lätt att lösa genom att höra av er till oss på info@hoglandetspadelcenter.se.

Ni har önskat, vi har lyssnat! Nytt för denna omgång är att varje lag vid 2 tillfällen har möjlighet att kostnadsfritt flytta en seriematch till en valfri tid utanför seriespelets ordinarie lagda tider. Samtliga riktlinjer för byte av tider hittar ni på BackhandSmash.

Herrserien består utav 6 divisioner och damserien består utav 3 divisioner, båda med 6–8 lag per division. Spelschemat ligger måndag-torsdag klockan 17–22.Exakt vad som gäller för din grupp ser du på BackhandSmash. Det har varit många önskemål om speldagar, tider osv. Vi har löst detta så gott vi kan, men hoppas ni har förståelse för om alla önskningar inte gick att tillgodose fullt ut.

Priset för medverkande i serien varierar beroende på hur många lag som spelar i de olika divisionerna. Priserna ser ut enligt nedan. Betalning sker via faktura och skickas ut under seriens gång.

  • 6 lag: 600 kronor/spelare.
  • 8 lag: 800 kronor/spelare.

DAMER! Tryck här för att komma direkt till spelscheman, tabeller, regler osv.

HERRAR! Tryck här för att komma direkt till spelscheman, tabeller, regler osv.

Vi önskar er alla stort lycka till med seriespelet!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24