Anmäl dig till nästa omgång seriespel!

Anmäl dig till nästa omgång seriespel!

okt 3, 2021

Efter en höst med roliga, tuffa och fina seriespelsmatcher är det dags för ytterligare en seriespelsomgång under hösten/vintern 2021 hos oss på Höglandets Padelcenter! Under denna omgång kommer det precis som sist gå att anmäla sig till dam- och herrklasser. Nytt är även att vi för första gången på riktigt kommer flytta upp och ner lag i divisionerna utefter föregående tabellplacering.

Start av serien kommer ske måndagen den 25 oktober. När serien avslutas beror sedan på hur många lag varje grupp består utav.

Tanken är att matcherna kommer spelas måndag-torsdag, men vid behov även på några helgtider. Har ni några tider ni önskar att intespela anger ni detta under ”övrigt” i anmälan så tillmötesgår vi detta så gott vi kan.

Priset för seriespelet varierar beroende på hur många lag varje grupp består utav. Exempelvis kommer en grupp bestående utav 8 lag kosta 800 kronor per spelare. Vid fler lag kommer priset vara högre och vid färre lag kommer det vara lägre. Tanken är att varje grupp ska bestå utav 6–8 lag. Betalning kommer ske via faktura och kommer om inget annat önskas skickas ut via mejl. Vid andra önskemål ska det anges i anmälan.

Anmälan till seriespelet gäller alla, även de som var med och spelade omgången innan. Lag från förra serieomgången kommer placeras i divisioner utefter föregående tabellplacering; kom ni på första eller andra plats flyttas ni upp, kom ni på näst sista eller sista plats flyttas ni ner. Nya lag kommer placeras i lämplig grupp där plats finns och även fyllas på nedifrån. I anmälan önskar vi att nya lag anger spelstyrka i anmälan, något lag från förra omgången kan bortse ifrån.

Det räcker med att en spelare från varje lag anmäler sitt lag. Notera dock att det är viktigt att båda personernas uppgifter finns med i anmälan. Om du vill vara med i serien men inte har någon partner att spela med är du varmt välkommen att ta kontakt med oss, om fler är i samma sits kan vi hjälpa till att matcha ihop er.

Tryck här för att anmäla dig till damserien och tryck här för att anmäla dig till herrserien. Anmälan är öppen till och med den 18 oktober, notera däremot att antalet platser är begränsade.

Vid frågor kontakta info@hoglandetspadelcenter.se

Vi hoppas att just DU vill vara med och spela serie med oss!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24