Nu är det ÄNTLIGEN dags att spela SERIESPEL!

Nu är det ÄNTLIGEN dags att spela SERIESPEL!

aug 10, 2021

Efter sommaren och ett lååångt uppehåll på grund av rådande pandemi är det äntligen dags för seriespel hos oss på Höglandets Padelcenter igen! Under denna serieomgång kommer det gå att anmäla sig till dam- och herrklasser.

Start av serien kommer ske måndagen den 30 augusti. När serien avslutas beror sedan på hur många lag varje grupp består utav. Tanken är att matcherna kommer spelas måndag-torsdag, men vid behov även på några helgtider. Har ni några tider ni önskar att inte spela anger ni detta under ”övrigt” i anmälan så tillmötesgår vi detta så gott vi kan.

Priset för deltagande varierar beroende på hur många lag varje grupp består utav. Exempelvis kommer en grupp bestående utav 8 lag kosta 800 kronor per spelare. Vid fler lag kommer priset vara högre och vid färre lag kommer det vara lägre. Tanken är att varje grupp ska bestå utav 6–8 lag. Betalning kommer ske via faktura och kommer om inget annat önskas skickas ut via mejl. Vid andra önskemål ska det anges i anmälan.

Anmälan till seriespelet gäller alla, även de som anmälde sig föregående serieomgång. Lag från förra serieomgången kommer i den mån det går placeras i divisioner utefter föregående series grupper, resterande kommer placeras i lämplig grupp där plats finns.

Det räcker med att en spelare från varje lag anmäler sitt lag. Notera dock att det är viktigt att båda personernas uppgifter finns med i anmälan. Om du vill vara med i serien men inte har någon partner att spela med är du varmt välkommen att ta kontakt med oss, om fler är i samma sits kan vi hjälpa till att matcha ihop er.

Tryck här för att anmäla dig till damserien och här för att anmäla dig till herrserien. Anmälan är öppen till och med den 22 augusti, notera däremot att antalet platser är begränsat.

Vid frågor kontakta info@hoglandetspadelcenter.se

Vi hoppas att just DU vill vara med och spela serie med oss!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24