Information till dig som är anmäld till HPC Open i Borgholm den 16–17 juli

Information till dig som är anmäld till HPC Open i Borgholm den 16–17 juli

jul 6, 2021

Nedan följer information kring HPC Open i Borgholm. Anmälan till turneringen är öppen till och med måndagen den 12 juli, vill du anmäla dig kan du klicka här.

Speltiderna ser ut enligt följande:

  • Fredag (16/7): 11-19
  • Lördag (17/7): 9-16

Plats: Padel Arena Borgholm

Alla anmälda garanteras 1–2 timmars spel per dag. Matcherna kommer ske i grupper där varje grupp spelar under ett koncentrerat antal timmar, exempelvis klockan 11-13, 13-15 osv.  Detta innebär att du inte behöver vara på arenan hela dagarna utan endast när just din grupp spelar. Om du är intresserad är du däremot givetvis välkommen att närvara turneringens alla timmar och följa de andra gruppernas matcher. Vilken grupp och vilka tider som gäller dig informeras du om på tisdag vecka 28, den 13/7.

Lördagens avslutningsceremoni hålls på samma område som turneringen spelas på. Kvällen börjar klockan 18.00 och det bjuds på underhållning, mat och dryck. Klockan 18.30 serveras maten, se med andra ord till att vara där till dess. Vi hoppas på fint väder och kommer då till största del vara ute även på kvällen.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Vi ser fram emot dessa dagar tillsammans med er och hoppas på mycket trevligt sällskap och bra padelmatcher!

 

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24