Presentation av Henrik Angel- ny tränare på HPC!

Presentation av Henrik Angel- ny tränare på HPC!

jan 18, 2021

Vi startar den nya veckan med att presentera våra nya tränar på Höglandets Padelcenter och säger i detta inlägg varmt välkommen till Henrik Angel! Nedan följer en kort presentation från Henrik där han berättar lite om sig själv:

”Hej allihopa!

Jag heter Henrik Angel och är 48 år gammal. Jag har spelat padel i cirka 1,5 år och spelar 8-10 timmar padel varje vecka. Jag tycker det är grymt kul! Jag har egentligen ingen bakgrund när det gäller racketsport men har alltid varit intresserad av bollsporter. Bandy, fotboll och golf har jag spelat i många år innan skador satte stopp för delar av dessa.

Padel är en sport som passar alla och jag ser fram emot att träffa er i hallen!

//Henrik”

Du bokar PT-pass med Henrik genom att kontakta honom på telefonnummer 070-576 58 72. Du kan också trycka här för att läsa mer generellt om våra PT-pass samt trycka här för att komma till ”Kontakta oss” där samtliga kontaktuppgifter för oss på Höglandets Padelcenter finns.

Glöm inte heller att läsa om vår andra nya tränare Mats Hafström genom att trycka här!

 

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24