Nya tränare på Höglandets Padelcenter!

Nya tränare på Höglandets Padelcenter!

jan 7, 2021

Då efterfrågan på träningar och PT-pass ständigt ökar har vi glädjen att presentera tre nya starka namn som kommer samarbeta med Höglandets Padelcenter från och med nu. Dessa personer är Henrik Angel, Mats Hafström och Martin Sjökvist. Vi kommer i och med detta stärka såväl kompetens som kvalitet och kapacitet med syfte att ge möjlighet till padelspelarna på höglandet att utveckla sitt spel, oavsett om du är nybörjare eller om du har kommit lite längre i din utveckling. Henrik och Mats är i början på sina padeltränarkarriärer medan Martin har mångårig erfarenhet på såväl lokal som nationell nivå och tävlar själv på hög nationell nivå. Martin kommer också stötta våra övriga tränare i sin fortsatta utveckling. Vi kommer presentera dessa tre herrar närmare samt ge information om hur man bokar tider och liknande här på hemsidan samt genom våra sociala medier framåt.

I samband med att Mikael Stålhandske har valt nya utmaningar framåt avslutas samarbetet med honom nu. Vi önskar Micke lycka till och tackar honom för de insatser han gjort hos oss på HPC!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24