Anmälan till Seriespel Herrar 2020/2021

Anmälan till Seriespel Herrar 2020/2021

okt 27, 2020

Nu är det dags att anmäla sig till herrarnas nästa seriespelsomgång på Höglandets Padelcenter! Vi hoppas att ni precis som vi hade tyckt att det vore tråkigt med ett alldeles för långt uppehåll 😉

Serien kommer börja den 16 november och sedan vara igång till den 17 december, efter detta blir det uppehåll mellan jul och nyår för att slutligen återupptas den 11 januari igen. Slutdatum beror på antalet anmälda lag. Ni som anmäler er får räkna med att serien kommer gå måndag-torsdag 17-22, exakt vilka dagar och tider som gäller beror även här på hur många lag som anmäler sig. Detta kommer vi med andra ord meddela när serien är spikad. Varje lag kommer spela en match i veckan och priset kommer ligga på 100 kronor per person och match. Priset beror alltså på hur många lag som är med i respektive division.

Samtliga lag, alltså både ”gamla” och nya ska anmäla sig. Som nytt lag är det viktigt att faktureringsuppgifter till båda spelarna, bådas mejladresser samt spelstyrka anges. Spelstyrkan anges med hjälp utav MATCHis system för spelnivåer, denna hittar ni genom att följa följande länk: https://www.matchi.se/levels?lang=sv.  Som gammalt lag räcker det vidare med att ange bådas namn i anmälan. Vill man spela i flera olika lag går det bra så länge de inte är placerade i samma division. För att hålla koll på betalningen vill vi att era fakturor ska vara betalda innan seriens start, följs inte detta garanterar vi inte att ni får ha kvar er plats. Om inget annat önskas i anmälan kommer vi skicka ut fakturan via mejl.

Serien kommer bygga på den föregående serieomgången vilket innebär att nya lag kommer placeras där det finns plats och sedan fyllas på underifrån. Gamla lag kommer placeras utifrån föregående omgång där ni kommer att flyttas ner, flyttas upp eller stanna kvar i samma division beroende på placering.

Nedan finns en länk direkt till anmälan. Ni hittar också anmälningsformuläret på vår sida på MATCHi. Anmälan kommer vara öppen en vecka, alltså från och med den 27/10 till och med den 3/11.

https://www.matchi.se/forms/QOkOm5ZoVDDHjEfeBdzl

Vid frågor kontakta info@hoglandetspadelcenter.se

Vi hoppas att ni är många som vill vara med och spela serie hos oss!

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24