Ungdomserbjudandet fortsätter!

Ungdomserbjudandet fortsätter!

sep 2, 2020

Ungdomserbjudandet från augusti månad fortsätter, dock med vissa förändringar. Vi på Höglandets Padelcenter kommer ännu en gång i samarbete med våra fyra bansponsorer JSC it-partner, Nybergs Bil Nässjö, Svensk Tågkraft & Nömmebergs vårdhem erbjuda ett speciellt ungdomspris för alla padelspelare under 18 år; med början nu i september kommer priset 200 kronor/h gälla löpande framåt fram till klockan 15.00 på vardagar. I samband med erbjudandet vill vi återigen även uppmana till att besöka våra bansponsorers hemsidor, jsc.se, tagkraft.se, nybergsbil.se & shg.se/nommeberg för att ta del av deras respektive verksamheter.

För att få tillgång till ungdomserbjudandet kontakta info@hoglandetspadelcenter.se. Hade du tillgång till ungdomserbjudandet under augusti månad börjar det nya priset gälla automatiskt och du behöver därmed inte göra något.

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24