Start av höstens seriespel

Start av höstens seriespel

aug 22, 2020

Den 7 september drar höstens seriespel på Höglandets Padelcenter igång igen och under denna omgång är det hela 100 lag som är anmälda, 60 herrlag, 20 damlag och 20 mixlag!

Alla anmälda spelare har fått ett mejl med en länk, denna följer ni för att logga in på Backhand Smash där ni hittar spelscheman, regler och annat ni behöver veta inför seriens start. Det är väldigt viktigt att ni tar del av denna information så läs igenom allt noga! Har du eller din medspelare inte fått något mejl är det för att dennas mejladress inte varit angiven och går lätt att lösa genom att höra av er till oss på info@hoglandetspadelcenter.se.

Eftersom det är många lag anmälda är schemat tight. Detta kan medföra att ni som är anmälda i flera serier någon gång kommer ha flera matcher under samma dag, något vi hoppas att ni har förståelse för. Om ni vill flytta era tider för att de ska klaffa bättre med varandra rekommenderar vi att ni redan nu kollar igenom era olika spelscheman för att direkt kunna hitta någon att byta tiden med. Riktlinjer för byte av tid hittar ni när ni är inloggade på Backhand Smash.

Herrserien består utav 7 divisioner och dam- och mixserien består utav 3 divisioner vardera. Antalet par i varje serie varierar därefter mellan 6 och 10 stycken. Nedan följer översiktliga spelscheman för vardera serie:

  • Herr: 7/9 – 5/11. Speldagar måndag – torsdag 18 – 22.
  • Dam: 7/9 – 21/10. Speldagar måndag & onsdag 18 – 22.
  • Mix: 7/9 – 22/10. Speldagar måndag & torsdag 18 – 22.

Priset för medverkande i serien varierar beroende på hur många lag som spelar i de olika divisionerna i respektive serie. Priserna ser ut enligt följande:

  • 6 lag: 500 kronor/spelare.
  • 8 lag: 700 kronor/spelare.
  • 10 lag: 900 kronor/spelare.

Tryck här för att komma direkt till herrserien, här till damserien och här till mixserien.

LYCKA TILL MED SERIESPELET!

 

Fler nyheter

Öppettider

Alla dagar 05-24