Nu startar Nybörjarkurserna upp igen!

Nu startar Nybörjarkurserna upp igen!

maj 4, 2021

Nu är det äntligen dags att starta upp nybörjarkurserna på Höglandets Padelcenter igen efter att de pausats i höstas på grund av rådande pandemiläge. 24 maj drar våra grymma tränare Henrik Angel och Mats Hafström i gång med fem nya tillfällen och nytt upplägg. Det är alltså viktigt att läsa igenom all ny information både för dig som anmälde dig i höstas och för dig som anmäler dig nu i samband med uppstart.

Kom ihåg att pandemin och smittspridningen av covid-19 inte är försvunnen. Regler och riktlinjer gäller fortfarande. Det är viktigt att stanna hemma om du har förkylningssymptom. Har du funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

Kurserna kommer gå på måndagar och torsdagar med start den 24 maj. Med fem tillfällen innebär detta att ni kommer ha två kurstillfällen vecka 21 och 22 och slutligen ett avslutade tillfälle (7 juni) vecka 23. Kursen kommer sammanlagt ha 24 platser, tre grupper med åtta platser vardera. Det är först till kvarn som gäller, men givetvis har ni som är anmälda till kurserna sedan i höstas kvar era platser sedan innan. Om du är anmäld sedan i höstas och inte längre har möjlighet att vara med ber vi dig att höra av dig till oss så snart som möjligt. Om du inte avanmält dig innan kursstart kommer vi inte ha möjlighet att återbetala dig.

Priset är det samma som i höstas, 1000 kronor för samtliga tillfällen. Ni som är anmälda sedan innan behöver med andra ord inte fundera på betalningen.

Tiderna som gäller är följande:

  • Grupp 1: måndagar 18–19 & torsdagar 18–19.
  • Grupp 2: måndagar 19–20 & torsdagar 19–20.
  • Grupp 3: måndagar 20–21 & torsdagar 20–21.

Samtliga grupper kommer alltså träna följande datum: 24 maj, 27 maj, 31 maj, 3 juni och 7 juni.

Ni som är anmälda sedan i höstas ser på er matchianvändare vilken grupp ni tillhör. Önskar ni att byta grupp löser vi detta i den mån det är möjligt. Kontakta oss så gör vi vårt bästa! Om ni är osäkra på vilken grupp ni tillhör får ni givetvis också höra av er till oss så hjälper vi till.

Ny anmälan sker via matchi. Följ länken nedan för att komma till padelcentrets egna sida på matchi, där finns samtliga anmälningslänkar.

https://www.matchi.se/facilities/hoglandetpadel

Vi hoppas ni ser lika mycket fram kursstart som vi gör! Det ska bli väldigt roligt att få träffa er i hallen igen!

Öppettider

Alla dagar 05-24