Start av herrarnas seriespel!

Paus av herrarnas seriespel!

Från och med den 23/11 pausas herrarnas seriespel på grund av rådande omständigheter gällande Covid-19. Preliminär uppstart igen kan om tillfälle ges bli i mitten av januari. Vi tycker självklart att detta är väldigt tråkigt men samtidigt nödvändigt.

Ta hand om varandra och er omgivning!

 

 

Bansponsorer

Stort tack till våra bansponsorer!

Med anledning av covid-19

Med anledning av covid-19

  • Stanna hemma om du känner minsta lilla förkylningssymptom.

  • Var inte i hallen mer än nödvändigt, kom precis innan din speltid börjar och lämna hallen direkt när den är slut. Publik ber vi stanna hemma.
  • Kliv gärna av banan någon minut innan din speltid är slut. Ni som kliver på banan efteråt ber vi vidare vänta någon annanstans än precis utanför banans ingång. På detta sätt undviker vi trängsel mellan banorna.
  • Byt om och duscha hemma i den mån det går.
  • Håll avstånd till varandra.
  • Tvätta händerna och använd handspriten som finns utplacerad i hallen. Sprita även av de lånerack som har använts.

Var rädda om varandra!

 

Välkommen

Välkommen till
Höglandets Padelcenter

Ungdomspris!

Ungdomspris!

I samarbete med våra fyra bansponsorer JSC it-partner, Nybergs Bil Nässjö, Svensk Tågkraft & Nömmebergs vårdhem erbjuder Höglandets Padelcenter ett ungdomspris under hösten. För mer information samt för att ta del av erbjudandet besök hoglandetspadelcenter.se/aktuellt.

Välkomna upp till köket!

Välkomna upp…

…till vårt nybyggda kök och terrass! Här uppe får ni hänga när ni vill och äta mat, kolla på padeln nere i hallen och bara umgås. Vill ni ha utrymmet för er själva någon gång går det även bra att boka upp det.

Observera att det är viktigt att hålla avstånd och inte vara i hallen mer än nödvändigt under rådande covid19-situation. Vi önskar därför att allmänt häng såväl i hallen som i köket och på terrassen sparas till senare tillfällen!